Dealer van Firecore Performance & Firecore50 Ignition wires. 

Met dank aan Rick Gorski. Founder from Firecore Performance products.

De eerste keer dat ik Rick Gorski tegen kwam was bij de All Chrysler Nationals in Carlisle Pennsylvania in 2010. Hij was daar met zijn prachtige Plum crazy 1971 Plymouth GTX met 426 Hemi. Dat ding ging als de brandweer maar we hadden elkaar niet echt gesproken.

In 2011 was ik weer bij de All Chrysler Nationals en daar kwam ik Rick weer tegen sávonds toen we met de hele bubs blikjes budweiser aan het drinken waren. Toen zei hij: Hey,you are that guy from Holland right?

Vanaf dat moment zijn we goede vrienden geworden en bleven we contact houden. En we zijn er met recht trots op dat wij dealer zijn geworden van dit mooie product.

Fast forward 2022

Firecore staat voor kwaliteit en is absoluut een van de betere,zoniet een van de beste producten die er te krijgen zijn op het gebied van electronische ontsteking conversies voor Amerikaanse wagens.

Of je nu een standaard oem gerestaureerde wagen hebt of een Badass opgevoerde dragracer,Firecore heeft de juiste applicatie voor u.

Wij hebben een Firecore systeem in een totaal gerestaureerde 1969 Dodge Charger R/T Trackpack gebouwd en je ziet niet dat er een Firecore systeem inzit. Deze wagen rijd nu beter,sneller en mooier zonder dat de orginalliteit is veranderd. 

Momenteel voorzien we een 1972 Chevrolet Chevelle SS 402 van een Firecore ignition systeem in onze werkplaats.

Maar ook in een 1967 Dodge Coronet met een dikke 512 c.u.i. met +700PK kan een Firecore systeem gemonteerd worden.

Vraag naar de mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen.